ÖNKÉNTES LESZEK

Önkéntesek kiválasztása

Alapítványunk legfontosabb erőforrásai az önkéntesek. Ezért az ő kiválasztásukra, gyerekekkel való munkájuk segítésére nagy figyelmet szentelünk. Célunk olyan önkénteseket találni, akik egyetértenek az alapítvány értékeivel, elhatározásaival, a gyerekekkel jól megtalálják a közös hangot, tisztelettel, kompetensen fordulnak feléjük, vannak eszközeik munkájuk elvégzéséhez, ugyanakkor az alapítvány közösségéhez is szívesen tartoznak.

Szívesen látunk téged is csapatunkban! Ha szeretnél te is velünk együtt tenni a gyermekotthonban élő gyermekekért, töltsd ki az Önkéntes jelentkezési lapot majd gyere el hozzánk egy személyes beszélgetésre!

Jelentkezési lap elküldése

Pszichológiai teszt kitöltése

Személyes felvételi beszélgetés

Önkéntes státusz elnyerése

Folyamatos képzések és intervíziók

Jelentkezési lap elküldése

Pszichológiai teszt kitöltése

Személyes felvételi beszélgetés

Önkéntes státusz elnyerése

Folyamatos képzések és intervíziók

Az önkéntesek kiválasztása kétlépcsős folyamat.

A Gyermekhíd Alapítvány működésében és tevékenységében kiemelt szerepe van az önkénteseknek, akik a gyermekotthonban élő gyermekek érzelmi és társas képességeinek fejlődéséért, valamint pszichés jóllétük növekedéséért dolgoznak. A magas színvonalú önkéntes munka érdekében az önkéntesek kiválasztása és az önkéntes csapatba, valamint a gyermekvédelmi intézménybe integrálása összetett folyamat, amit ez a szabályzat foglal keretbe. 

Az önkéntes státuszban különböző fokozatok vannak: első körben Együtt tanulás és Útmutató tréning programunkba várunk a gyerekekhez. Ha pedig nálunk önkénteskedsz több mint féléve akkor a Mentor programunkba is jelentkezhetsz.

 

Gyermekhíd Alapítvány © 2020

Gyermekhíd Alapítvány
1016 Budapest,
Naphegy tér 8.

gyermek@gyermekhid.hu
+36 (30) 896-04-51

Adószám:
18941469-1-42

Bankszámlaszám:
MagNet Bank 16200010 – 10073155

Adatkezelési tájékoztató