A legerősebb híd a bizalom!

A Gyermekhíd Alapítványnál abban hiszünk, hogy a személyre szabott odafigyelés és lelki törődés nélkülözhetetlen feltétele annak, hogy a családjukból kiemelt gyerekek sikeresen beilleszkedjenek a társadalomba.

Önkénteseinkkel nap mint nap azon dolgozunk, hogy felépítsük a gyerekek önmagukba vetett hitét, egészséges kapcsolódási mintát mutassunk számukra és végigkísérjük őket a felnőtté válás útján.

Ha Te is szeretnél ebben a misszióban részt venni, megmutatjuk hogyan teheted!

Olvasd el adománykategóriáinkat, majd válaszd ki, amelyikkel szívesen támogatnád munkánkat.

 

 

Szülinapi torta

A gyerekek életében a „szülinapi varázs” sokkal több jelentéssel bír, mint gondolnánk, hiszen szülinapjukat minden alkalommal szüleik nélkül, intézményi közegben élik meg. A “szülinapi torta” támogatással biztosítjuk, hogy a gyerekek kívánságát teljesítsük.

Művészeti alkotóeszközök

A gyermekotthonban nevelkedő gyerekek gyakran a “rossz, semmihez sem értő gyerek” megbélyegzést kapják. Művészetterápiás programelemeken keresztül az alkotás és a sikerélmények örömével formáljuk a gyerekek önértékelését és motivációját.

Sport eszközök

A sport olyan személyiségfejlesztő hatással bír, amelynek előnyei az élet szinte minden területén megmutatkoznak: megtanít a munka tiszteletére, a kitartásra, növeli az önbizalmat, az érettséget, és segíti a jobb iskolai teljesítményt. Igyekszünk ezért ügyességi játékokkal is fejleszteni a gyerekeket.

Élménynap egy lakásotthonnak

Fontosnak tartjuk, hogy olyan élményprogramokban is részesítsük a gyerekeket, ahol önfeledt gyermeki perceket is meg tudnak élni. A közös játszás és a közös nevetés olyan gyógyító erővel bír, amelynek pozitív hatása sokáig elkíséri a gyerekeket.

 

 

 

SZJA 1%

Amennyiben pedig SZJA 1% felajánlással támogatnád a gyermekotthonban élő gyermekekért végzett segítő tevékünységünket, úgy az alábbi nyilatkozat letöltésével könnyedén megteheted!

 

 

Gyermekhíd Alapítvány © 2020

Gyermekhíd Alapítvány
1016 Budapest,
Naphegy tér 8.

gyermek@gyermekhid.hu
+36 (30) 896-04-51

Adószám:
18941469-1-42

Bankszámlaszám:
MagNet Bank 16200010 – 10073155

Adatkezelési tájékoztató